O nama

Štovani posjetitelji,

Pozdravljamo Vaš posjet na naše internet stranice “Krika” u želji da Vam predstavimo naš proizvodni program i usluge.

Krika obrt za proizvodnju i usluge, poduzeće je sa dugogodišnjim iskustvom u izradi cerada za sve vrste teretnih vozila, navlaka i pokrova za vozila i plovila, krovišta za terenska vozila, autopresvlaka, tendi, šatora, montažnih hala, konstrukcija, pregrada i sl.

Krika je ujedno i specijalizirani studio za grafičko oblikovanje, izradu svih vrsta reklamnih natpisa, digitalni tisak te prodaju kompletnog repromaterijala i pribora za tisak. PVC boje za sitotisak ili offset, samoljepljive folije za kompjutersko izrezivanje i digitalni tisak.

U proizvodnji koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, a kod cerada je to svakako “COMPLAN” ceradna platna svjetski vodećeg njemačkog proizvođača “VERSEIDAG-INDUTEX”, koji nam je udjelio povjerenje zastupstva svojih proizvoda za kompletno područje Hrvatske.

Complan garantira za proizvode prema standardima kvalitete ISO 9000ff i ISO 14001 iz europske proizvodnje. Budući da je tržište prepoznalo našu kvalitetu i stručnost, te se obim posla konstantno povećavao, otvorili smo novi poslovni prostor sa dva proizvodna pogona prema najmodernijim europskim standardima opremljena sa vrhunskim strojevima, čime jamčimo najkraće rokove izrade te vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Svojim rejtingom na trž¡tu u proteklih dvadesetak godina stekli smo povjerenje mnogih firmi i poslovnih partnera te i dalje zauzimamo jedno od vodećih mjesta u proizvodnji cerada u Hrvatskoj.