Cerade

CeradeProizvodimo sve vrste cerada za kamione, prikolice i autoprikolice. Izvedbe zadovoljavaju sve propise za međunarodni prijevoz i carinu. Za izradu cerada koristimo isključivo COMPLAN ceradna platna, proizvod vrhunskih svijetskih stručnjaka na području teškog tekstila. Ceradu ćemo Vam izraditi u najkraćem mogućem roku. Dvadeset godina iskustva najbolja su garancija kvalitete.
 
 reftraka
U ponudi imamo 30-ak standardnih boja uz dodatnu mogućnost dig. tiska. Uz cerade u ponudi imamo i visokokvalitetne reflektirajuće trake za konturno označavanje teretnih vozila s ciljem povećanja njihove uočljivosti, a time i sigurnosti prometa.

 


IZVEDBE:

Cerada Klasične cerade carinske izvedbe

– COMPLAN ceradno platno 670g/m2, zadovoljava sve propise  za međunarodni prijevoz i carinu. Sve cerade su maksimalno pojačane na svim mjestima gdje dolazi do kontakta s konstrukcijom.
Galerija

 

 


Sistem bočnih zavjesa sa zatezačima / Tautliner      OLYMPUS DIGITAL CAMERA

XL code cerade

– COMPLAN ceradno platno 900g/m2. Jednostavno i praktično otvaranje i zatvaranje bočnih stranica i krovova. Na ceradu se po visini i dužini uvaruju gurtne a za kopčanje se koriste inox direkt zatezači ili zatezači s gurtnama. XL code cerade se izrađuju prema certifikatu o sigurnosti tereta DIN EN 12641-2, na vozila čija je nadogradnja izrađena sukladno tom certifikatu.
Galerija

OLYMPUS DIGITAL CAMERARolo-klizne cerade

– COMPLAN ceradno platno 670g/m2. Jednostavno i brzo otvaranje/zatvaranje cerade, idealno kod čestih utovara i istovara. Bočne strane cerade su neovisne od krovnog dijela koji može biti pomični ili fiksni.
Galerija
 

Cerade za kiperice 544f

– Cerade se izrađuju ovisno o sistemu zatvaranja ili želji kupca 670 ili 900g/m2. Najčešći sistem zatvaranja je sistem bočnog namatanja pokrova pomoću alu letve ili pocinčane namotne cijevi koja se učvrščuje gurtnama i zatezačima.

 

 


Ostale cerade i nadogradnje na vozilima

– Sistemi cerada sa umetnutom mrežicom ( jednostavno i brzo otvaranje/zatvaranje cerade, za prijevoz stoke i peradi)
– Cerade za autoprikolice
– Cerade za viličare